ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ

Οι ιδιωτικοί μας ερευνητές δεν εργάζονται μόνο για εσάς στην Ελλάδα. Τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ μας λειτουργεί σε παγκόσμια κλίμακα για τη συλλογή πληροφοριών. ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ
Μια διαδρομή με πολυετή δραστηριοποίηση στον κόσμο της ιδιωτικής έρευνας

01

Αποτελεσματικές Τακτικές

Άριστες κτιριακές υποδομές αλλά και ο τελευταίας τεχνολογίας υλικοτεχνικός εξοπλισμός.

02

Άριστο Προσωπικό

Σας διαβεβαιώνουμε πως είναι αυστηρά επιλεγμένοι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ (ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ) Ζακυνθινός SPYroGRoup


Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ “SPYroGRoup” είναι μια  ιδιωτική επιχείρηση, η οποία διευθύνεται από τον Ζακυνθινό Σ..


Ο κ.Ζακυνθινός Σ. ειδικεύεται ως «Ιδιωτικός Ερευνητής – Ντετέκτιβ».
 

Έπειτα από μακροχρόνια και επίμονη προσπάθεια και εμπειρία, αρχικά, του ίδιου, καρποφόρησε η ιδέα του Γραφείου. Στο βιογραφικό του επισημαίνεται η Γερμανία ως πρώτος εμπειρικός σταθμός και σημείο ειδίκευσης πάνω στις ιδιωτικές έρευνες.


Μια διαδρομή με πολυετή δραστηριοποίηση στον κόσμο της ιδιωτικής έρευνας, υπήρξε αξιοσήμαντη για την απόκτηση της κατάλληλης εμπειρίας, αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι οι αντίστοιχες υποδομές και προδιαγραφές ενός γραφείου εκεί απαιτούσαν υψηλότατες απαιτήσεις. Έπειτα, τον Αύγουστο του 2009 η επιχείρηση μετεγκαταστάθηκε στον Βόλο, η οποία διατηρείται μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα λειτουργεί πλέον εδώ και έξι χρόνια και ένα ακόμη γραφείο στην Αθήνα, στην περιοχή της Κηφισιάς.

 

Τα εξέχοντα χαρακτηριστικά για τα οποία διακρίνονται και τα δύο Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι οι κτιριακές υποδομές αλλά και ο τελευταίας τεχνολογίας  υλικοτεχνικός εξοπλισμός. Ο σεβασμός, η εχεμύθεια και η κατανόηση στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων πελατών επιβεβαιώνονται επανειλημμένα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό από το οποίο στελεχώνεται η επιχείρηση χωρίζεται σε υποστηρικτικό εσωτερικό και σε εξωτερικό. Σχετικά με τους εξωτερικούς συνεργάτες, σας διαβεβαιώνουμε πως είναι αυστηρά επιλεγμένοι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αυτό επιβεβαιώνει τον απώτερο στόχο μας, η εμβέλεια δηλαδή τη επιχείρησης μας να διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα ισάξια ακόμη και των πιο καταξιωμένων ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων του κλάδου.

 

Η αέναη προσπάθεια μας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του χώρου, η αξιοπιστία μας και η επίπονη πορεία μας μέχρι σήμερα δικαιώνεται από την πιστοποίηση που έχουμε λάβει. Ειδικά, η επιχείρησηΖακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι η πρώτηστον κλάδο της και στην Ελλάδα πιστοποιημένη με ISO 9001/2008. Η αναγνώριση επιβεβαιώνεται από το ότι στην Ευρώπη μόνο δύο Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών είναι πιστοποιημένα με το συγκεκριμένο ISO μέχρι σήμερα.
 
Η αποτελεσματικότητα τουΓραφείου Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒκρύβεται στην ανεξάντλητη διάθεση για εργασία, χωρίς  όμως να απουσιάζει ο επιτυχημένος συνδυασμός  θεωρητικής γνώσης και εφαρμοσμένης τεχνολογίας.Τοεπιστημονικό προσωπικό που στελεχώνει την επιχείρηση, αποτελεί συστατικό της στοιχείο και φροντίζει για τη διεκπεραίωση της κάθε υπόθεσης ξεχωριστά, με επιστημοσύνη, μεθοδικότητα και επιτυχία. Αυτό συμπεριλαμβάνει ειδικούς επιστήμονες εμπειρογνώμονες των διάφορων κλάδων της νομικής, των τηλεπικοινωνιακών μέσων, της ιατροδικαστικής, της διαχείρισης βάσεων δεδομένων & δικτύων Η/Υ, των χρηματοοικονομικών, της ψυχολογίας και τέλος της κοινωνιολογίας.

 

Στη σημερινή εποχή που διανύουμε, η επιχείρηση Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ έχει θέσει ως πρωτεύοντα στόχο την επίλυση οποιασδήποτε υπόθεσης με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια,  με γνώμονα πάντα την αλήθεια. Σας διαβεβαιώνει πως, παρά τις σύνθετες και συνεχώς αυξανόμενες  απαιτήσεις, εγγυάται την επιτυχή διεκπεραίωση τους με επαγγελματισμό, εχεμύθεια και ειλικρίνεια, μένοντας πιστή σε αρχές και ακολουθώντας τη νόμιμη οδό.

 

Τα πιστοποιημένα γραφεία ιδιωτικών ερευνών με νόμιμη άδεια και επιλεγμένο προσωπικό, μπορούν να αναλάβουν υποθέσεις με εχεμύθεια και ασφάλεια. Σήμερα οι έρευνες που αναλαμβάνουν αφορούν κυρίως την αναζήτηση κλεμμένων αντικειμένων αξίας, την επίλυση εγκληματικών υποθέσεων, την ανεύρεση εξαφανισμένων προσώπων και την προάσπιση συμφερόντων εμπορικής ή αστικής φύσης...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανάλογα με την τοποθεσία του ντετέκτιβ, το ποσοστό δυσκολίας της έρευνας και το ενδεχόμενο βοήθειας από άλλους ιδιωτικούς ερευνητές, εντός ή εκτός Ελλάδας, τα ωρομίσθια διαμορφώνονται αντίστοιχα. Η πιθανότητα ταξιδιού αυξάνει το κόστος, καθώς τα έξοδα για τυχόν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, διατροφή κλπ. θα πρέπει να περιλαμβάνονται στην τελική τιμή. Εάν προχωρήσετε στη μίσθωσηιδιωτικού ερευνητή, βεβαιωθείτε πως τηρεί ένα αρχείο δράσεων του και πως η κάθε εργασία του είναι αναλυτικά τεκμηριωμένη.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Για να ξέρετε… ποιος… πού… πότε & γιατί…
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ