ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Για να ξέρετε… ποιος… πού… πότε & γιατί…

Το ανθρώπινο γονιδίωμα (DNA) βρίσκεταιστον πυρήνα του κάθε κυττάρου μας. Ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείται από τρισεκατομμύρια κύτταρα. Κάθεπληροφορία (γενετικός κώδικας) για την κατασκευή, λειτουργία και σύνθεση του οργανισμού μας, σε 23 ομόλογα ζεύγη χρωμοσωμάτων είναι εγγεγραμμένη στο DNA μας. Απότους γονείς μας κληροδοτούμε αυτό τον κώδικα και περιλαμβάνεται σε 30.000 γονίδια. Στο κάθε ζεύγος,  ένα προέρχεται από τη μητέρα και ένα από τον πατέρα.


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συχνά ακούμε για όλο και περισσότερα άτομα που κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για νεαρά άτομα, κυρίως που βρίσκονται στην εφηβεία και  ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της ψυχοσωματικής ανάπτυξης, ολοκλήρωσης της ταυτότητας τους και ευρύτερης αποδοχής του κοινωνικού περιβάλλοντος. 


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στις μέρες μας αυξάνονται οι υποθέσεις εξιχνίασης σύνθετων προσωπικών υποθέσεων, όπως είναι οι εκβιασμοί , οι συζυγικές απιστίες,οι φθορές περιουσιακών στοιχείων κ.ά. Οι ιδιωτικοί ερευνητές είναι οι κατάλληλοι να απευθυνθείτε για να εξιχνιάσουν αντίστοιχες έρευνες (εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι κάθε υπόθεση έχει διαφορετικό βαθμό δυσκολίας) Ένας πιστοποιημένος ερευνητής διακρίνεται για την εξειδικευμένη και την αέναη εκπαίδευσή του. Το βιογραφικό ενός επαγγελματία οφείλει να περιλαμβάνει σεμινάρια, συμμετοχές σε παγκόσμια συνέδρια και εκπαιδεύσεις.

 


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το έργο του διαμεσολαβητή ανάμεσα στον πολίτη και τη Διοίκηση, έχει αναλάβει ο Συνήγορος του Πολίτη. Ως Διοίκηση ορίζουμε τις δημόσιες υπηρεσίες, τους ΟργανισμούςΤοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) και κάποιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. Προστατεύει τα δικαιώματα του πολίτη, τον υπερασπίζεται έναντι κατηγοριών εναντίον του και προσπαθεί να τηρήσει τη νομιμότητα των πραγμάτων. Μόλις ο πολίτης καλέσει για βοήθεια, ξεκινά να διερευνάται η υπόθεση, κατόπιν προβληματικής προσπάθειας να επιλυθεί το ζήτημα με τον ίδιο τον φορέα.


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη σημερινή εποχή των mediaκαι του ηλεκτρονικού κόσμου, πολλά παιδιά και έφηβοι περνούν υπερβολικές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή παίζοντας ηλεκτρονικά-διαδικτυακά παιχνίδια, μιλώντας διαδικτυακά σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook, Twitter), παραμελώντας έτσι σημαντικές δραστηριότητες. Η υπερβολική χρήση του διαδικτύου, θα μπορούσε ανεπισήμως να οριστεί ως εθισμός στο διαδίκτυο, αν και δε βρίσκει πλήρως σύμφωνη την επιστημονική κοινότητα.


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένα σύνθετο φαινόμενο που εμφανίζεται στην καθημερινή ζωή, σε όλη την έκταση του πλανήτη, είναι ο κοινωνικός αποκλεισμός. Μπορεί να παρουσιαστεί ως κακή ή καλή πράξη, ως αρετή ή αμαρτία και δεν είναι λίγες οι φορές που τα περιθωριοποιημένα άτομα υφίστανται λεκτική και φυσική βία.


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ

Θα γνωρίζετε ότι τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αυξάνεται το ποσοστό χωρισμών, με κύρια αιτία κατάθεσης διαζυγίων να είναι η μοιχεία. Μοιχεία είναι η εξωσυζυγική σεξουαλική σχέση παντρεμένου ατόμου με κάποιο τρίτο. Εννοούμε, δηλαδή, την παράβαση της συζυγικής πίστης μέσω της εξώγαμης συνουσίας ανάμεσα σε δύο ετερόφυλα πρόσωπα, με το ένα τουλάχιστον να είναι παντρεμένο.ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το μοναδικό γραφείο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ με ISO στην Ελλάδα Ιδιωτικες Ερευνες | ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ SPYroGRoup

Ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ζακυνθινός στις Ειδήσεις του STAR