ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ - ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ - INTERNET - Η/Υ
Για να ξέρετε… ποιος… πού… πότε & γιατί…

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

Στη σημερινή εποχή, η τεχνολογία αναπτύσσεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ο τομέας συστημάτων παρακολούθησης και εντοπισμού, τόσο κινητών όσο και ηλεκτρονικών υπολογιστών, εξελίσσεται εξίσου, δεδομένης της ζήτησης των προϊόντων.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΟΡΙΟΙ ΚΙΝΗΤΩΝ

Η σημερινή εποχή της ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης, μας έχει αποδείξει ότι οι συσκευές τηλεφωνίας και η χρήση του διαδικτύου μας καθιστούν θύματα υποκλοπών. Μια γνωστή μέθοδος είναι το cloning(κλωνοποίηση) και λειτουργεί με τον εξής τρόπο.


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ

Όταν κάνετε μια αγορά κινητού ή σας κάνουν ένα δώρο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Μπορεί αυτό να διαθέτει ένα διαφορετικό λογισμικό με ενσωματωμένους μέσω διαδικτύου κάποιους κωδικούς. 


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΕΩΝ

Κάθε φορά που ένας αριθμός καλεί στο κινητό σου, αυτός εμφανίζεται στην οθόνη του τηλεφώνου σου. Αντίστοιχα, το ίδιο συμβαίνει όταν εσύ καλείς κάποιον άλλον αριθμό. 


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ

Τεράστιο πρόβλημα αποτελούσαν στην κοινωνία μας οι κλήσεις με απόκρυψη αριθμού, δεδομένου ότι ακόμα και τα περίπτερα πουλούσαν αριθμούς καρτοκινητών τηλεφώνων. 


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΛΟΠΗ ΣΗΜΑΤΟΣ

Με την κλοπή του σήματος ο ενδιαφερόμενος κλέβει το σήμα του κινητού απ’ όπου εκπέμπεται και μπορεί να παρακολουθήσει τις κινήσεις του χρήστη. 


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Τα τελευταία χρόνια ένα αμφιλεγόμενο θέμα είναι η ασφάλεια στο διαδίκτυο. Το προφίλ μας και τα στοιχεία μας, εφόσον εμείς τα αναρτήσουμε διαδικτυακά, είναι πλέον εκτεθειμένα σε κάθε χρήστη. 


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πολλές περιπτώσεις κλοπής δεδομένων σημειώνονται τα τελευταία χρόνια. Εάν έχετε πέσει και εσείς θύμα, τότε οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι άμεσες. 


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΙΝΗΤΩΝ

Ο τηλεφωνικός κατάλογος μας παρέχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην εύρεση οπουδήποτε αριθμού (κινητό και σταθερό) αναζητάμε. Η εταιρεία του ΟΤΕ δημιούργησε τον Ενοποιημένο Τηλεφωνικό Κατάλογο (ΕΤΚ) προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα οι τηλεπικοινωνιακές παροχές. 


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΑ

Στη σημερινή εποχή, ένα φαινόμενο που οξύνεται είναι η εγκληματικότητα. Δεν είναι λίγες οι φορές που σημειώνονται περιστατικά κλοπής κινητών. Έχοντας πολλές ασχολίες καθημερινά, δεν είναι εφικτό να έχεις συνέχεια το μυαλό σου στο κινητό, ώστε να μη στο κλέψουν. 


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΙΝΗΤΩΝ

Σίγουρα όλοι μας γνωρίζουμε τον τηλεφωνικό κατάλογο για κινητά που παρέχεται δωρεάν από τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Γνωρίζοντας τον πενταψήφιο αριθμό σταθερού ή κινητού τηλεφώνου έχει κανείς εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε ποικίλες πληροφορίες. 


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ζακυνθινός στις Ειδήσεις του STAR

Για να ξέρετε… ποιος… πού… πότε & γιατί…
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
Το μοναδικό γραφείο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ με ISO στην Ελλάδα Ιδιωτικες Ερευνες | ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ SPYroGRoup